Boek mij

Boek mij

Laat je contactgegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

  About me one
  About me two

  Tarieven

  Hieronder staat een overzicht van onze standaard pakketten met prijzen. Alle pakketten gaan uit van een persoonlijke benadering met een verbluffend resultaat. Mijn belangrijkste doel is dat jij tevreden bent met mijn werk en een fijne dag hebt. Overigens is het moeilijk om mijn diensten 'werk' te noemen, want het is absoluut mijn passie.

  Instagram

  Boek nu

  Laat je contactgegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. 

   Newborn

   Een newborn sessie duurt ongeveer 2 a 3 uur afhankelijk van hoe jullie kindje is die dag. er is natuurlijk genoeg tijd tussen door voor de nodige knuffels kusjes en voedingen. de opnamekosten van een Newborn shoot kost €290,- inclusief 8 door mij bewerkte foto’s digitaal die jullie kunnen kiezen uit een online galerij van 15-25 foto’s.

   Meer foto’s bijstellen? u kunt kiezen uit de volgende pakketten

   • 5 extra bestanden voor €45,-
   • 10 extra bestanden voor €80
   • alle bestanden voor €150,-
   €290

   Newborn Lifestyle

   Hou je niet zo van foto’s geposeerd of wil je graag foto’s van het dagelijkse leven denk aan in badje doen borstvoeding of flesje geven, en lieve knuffel foto’s dan kan dat heel goed met newborn Lifestyle, de leeftijd van je baby kan dan tussen pasgeboren en 3 maanden, net wat jezelf een leuke leeftijd vind om vast te leggen. Newborn lifestyle shoot 1,5 a 2 uur €290 inclusief alle door mij geselecteerde bewerkte foto’s digitaal.

   €290

   Zwangerschap

   Een mooie bijzondere tijd, misschien wel je eerste of je laatste zwangerschap met mooie foto’s van je zwangerschap kun je later nog lekker na genieten. Zwangerschapshoot 1 á 1,5 uur durende shoot incl alle door mij geselecteerde mooiste foto’s digitaal €180,-

   €180

   Bruiloft

   Samen met mijn collega fotografe Ilse fotografeer ik bruiloften. Hieronder vind u de tarieven als u ons boekt. Omdat u via mij boekt, en Ilse in Friesland woont, kunt u met mij een kennismakingsgesprek krijgen, en bespreken wij uw wensen. U krijgt van mij nog wat handige tips over de dag zelf, en bespreken de locatie(‘s).
   2 Fotografen biedt zoveel voordelen, bijvoorbeeld foto’s uit meer hoeken tijdens de ceremonie, nog meer oog voor details en tijdens het aankleden kunt u 1 fotograaf bij de bruid, en 1 bij de bruidegom. Tijdens de reportage krijgt u zo foto’s uit meerdere hoeken, en wat de een niet ziet, zal de andere zien!
   Onze tarieven beginnen vanaf €1099 voor 6 uur bruidsfotografie
   Willen jullie meer informatie en kijken of jullie datum nog vrij is mail dan naar info@ezrifotografie.nl of vul het contactformulier in. Bellen kan ook naar 06 452 510 81.

   €1099

   Kids

   Wat is leuker om later dat ondeugende lieve koppie terug te zien, ik maak foto’s van jullie kids op locatie naar keuze, lekker ongedwongen en spontaan het liefst in de buitenlucht kids fotoshoot 1,5 a 2 uur voor €180,- incl, de door mij geselecteerde en bewerkte foto’s digitaal.

   €180

   Familie/Gezin

   Ongedwongen foto’s van uw gezin op een locatie naar keuze. €290,- inclusief alle door mij geselecteerde en bewerkte foto’s digitaal.

   €290

   Overige fotografie

   Voor originele foto’s draai ik mijn hand om. Heb je een idee en staat het hier niet tussen? Laat het mij weten en we maken samen een mooi idee.