Boek hier

Boek mij

Laat je contactgegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

  Newborn

  Wat je kunt verwachten als je een shoot boekt.

  Een Newborn-sessie duurt gemiddeld drie uur. Veel hangt af hoe jullie kindje die dag is. We willen natuurlijk heerlijke ontspannen foto’s maken en er is natuurlijk genoeg tijd tussendoor voor de nodige knuffels, kusjes en voedingen. Houd je niet zo van geposeerde foto’s of wil je graag foto’s van het dagelijkse leven, denk dan aan in badje doen, een mooie borstvoedingsfoto, en lieve knuffelfoto’s? Dat kan heel goed met Newborn Lifestyle.
  De leeftijd van je baby voor een Newborn shoot kan tussen pasgeboren en drie maanden oud zijn .Jou wensen zijn mijn leidraad en ondertussen draag ik zelf ook ideetjes aan.


  Voor een shoot komt meer kijken dan de meeste mensen verwachten… Het kan lijken of ik bij jullie intrek, zoveel spullen heb ik bij me. Die spullen hebben ik vrijwel altijd nodig. Naast mijn camera neem ik achtergronddoeken mee wraps, dekens en het één en ander aan accessoires, zoals mutsjes, pakjes, tie-back’s en nog veel meer! Ja zelfs een kacheltje behoort tot mijn standaard uitrusting om indien nodig meteen voor extra warmte te kunnen zorgen.

  De mooie poses die je ziet bij Newborn fotografie zijn meestal gemaakt van twee of drie foto’s, welke zijn samengesteld tot één foto. Dit maakt dat je niet ziet dat het kindje ondersteund wordt, maar in werkelijkheid is dat uiteraard wel het geval.In dit geval gaat “schijn bedriegt” absoluut op en het is ook nog eens heel leuk!


  Veiligheid

  Op veel foto’s wordt je kindje naakt of in een wikkeldoek gefotografeerd. Daarom is de temperatuur in de ruimte altijd minimaal 26 graden, zodat je kindje het niet koud krijgt.
  Een pasgeboren kindje wordt uiteraard met alle zorg omringd. Dus als ik foto’s maak van je kindje die verder weg zijn dan armlengte, samen met broertjes of zusjes of bijvoorbeeld op een beanbag, zal ik altijd vragen of iemand, meestal papa of mama, er naast wil gaan zitten zodat er geen onveilige situatie kan ontstaan.


  Het kan natuurlijk zijn dat je zelf als mama nog erg moe bent of nog niet kan staan of zitten zoals je zou willen. Geef dit altijd aan. Rekening houden met jouw omstandigheden hoort bij mijn vak.

  Het spreekt voor zich dat je als ouders zelf altijd het laatste woord hebt, over wat je graag wilt en ook wat je niet wilt. Het is immers jouw kindje, waarin ik als fotograaf het voorrecht heb er even heerlijk van mee te mogen genieten!