Boek hier

Boek mij

Laat je contactgegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

  Home

  Welkom op Ezri Fotografie

  Op mijn website hoop ik regelmatig leuke blogs en mooie foto’s te plaatsen!
  Voor verdere vragen en of een fotoshoot inplannen kun je op contact klikken bovenaan de pagina.
  Baby minisessie
  Bruiloft Maaike&Matthijs
  Newborn
  Gezinssessie
  Bruiloft Mariska&Michael
  Baby & Mama mini sessie

  Wie ik ben en waarom ik fotografeer

  Mijn naam is Michája Ezri Wilken. Voor mijn fotografiebedrijf heb ik mijn tweede naam gekozen, zo
  is Ezri fotografie ontstaan. Van jongs af aan kijk ik met veel bewondering hoe mijn vader het vak fotografie vorm geeft. Van hem heb ik veel geleerd. Op jonge leeftijd kreeg ik van mijn vader mijn eerste camera. Hij heeft mij de passie voor het vak met de paplepel ingegeven.
  Na de geboorte van mijn oudste dochter, ben ik mij verder gaan verdiepen in de fotografie. Fotografie is een prachtig vak waar kennis belangrijk is en passie een must! Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar lieve romantische fotografie, soms met een tikkeltje stoere effecten…
  Pure fotografie zonder poespas vind ik prachtig. Maar ook mooie Newborn foto’s met wraps en/of tie-back’s, in zachte natuurtinten zijn zo mooi! Omdat ik van uitdaging houd maak ik ook regelmatig uitstapjes naar andere delen van het vakgebied. Blader door de site en laat je inspireren!
  Laat me weten hoe ik jou kan helpen, om datgene op de foto te zetten wat jij graag wilt. En wie weet heb ik ook nog een paar leuke ideeën voor je waar je zelf niet zo snel aan had gedacht. Denk daarbij niet te snel dat iets niet kan…en wacht niet te lang want voor je het weet is er weer een jaar voorbij !
  Michája 06 45251081.


  Even sta je stil…

  BRUILOFTEN

  Jullie bruiloft is natuurlijk een hele bijzondere dag met ongelofelijke mooie momenten die je allemaal wilt vastleggen. Samen met mijn collega, fotograaf Ilse Brattinga fotografeer ik bruiloften. Twee fotografen geeft enorm veel voordelen. Denk bijvoorbeeld maar eens aan het “weggeef-moment”. Je loopt over het gangpad richting jouw aanstaande en van twee kanten worden jullie mooiste momenten vastgelegd . Zo wordt er geen moment gemist en ook de emoties van je familie worden niet vergeten.
  Voor meer informatie over deze unieke vorm van bruiloft fotografie kun je contact opnemen via het contactformulier. Bellen voor een vrijblijvend gesprek of nadere informatie kan natuurlijk ook. Op de Facebookpagina Ilse en Michaja Bruidsfotografie kun je alvast even rond kijken.


  NEWBORN

  Newborn sessies bij mij gaan iets anders dan je misschien gewend bent.
  Ik volg namelijk het het ritme van de baby en maak zo puur mogelijk foto’s, dit houd in dat ik bijna tot niet poseer maar jullie kindje de bewegingen laat bepalen, hierdoor komen de mooiste en puurste foto’s naar voren… alle beweginkjes en echte baby trekjes van deze kostbare periode vastgelegd voor altijd.

  wil je toch wat geposeerde foto’s, dan kan dit in combinatie met newborn natural, mits jullie kindje dit toelaat.

  wil je graag foto’s van het dagelijkse leven denk aan in badje doen borstvoeding of flesje geven, en lieve knuffel foto’s? Dan kan dat heel goed met newborn Lifestyle, de leeftijd van je baby kan dan tussen pasgeboren en 3 maanden, net wat jezelf een leuke leeftijd vind om vast te leggen.

  Enthousiast geworden?? boek dan snel een plekje via het contact formulier.