Boek mij

Boek mij

Laat je contactgegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

  Algemene voorwaarden

  Fotoshootovereenkomst

  Zodra jou fotoshoot is geboekt, ontvang je een email met daarin de afgesproken datum tijd en verdere gegevens. Je doet een aanbetaling van €50,00 en daarmee is de tijd en datum voor jouw shoot vastgezet.

   

  Verzetten van een afspraak

  Het kan natuurlijk gebeuren dat je ziek wordt of je kindje echt zijn of haar dag niet heeft. Hiervan maak ik geen probleem. Ik weet immers hoe het werkt…ik heb ook kinderen! We plannen in dat geval kosteloos een andere datum. Laat het mij indien mogelijk 24 uur van te voren weten. Bij buitenfoto’s kan het weer in Nederland natuurlijk ook de reden zijn van het moeten verzetten van een afspraak.

   

  Auteursrecht van de foto’s

  Op de door mij gemaakte foto’s zijn auteursrechten van toepassing. Dit betekent dat het aanpassen en veranderen van foto’s en ook het gebruiken van de foto’s voor commerciële doeleinde niet is toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Ezri fotografie.Daarnaast blijft het gebruiksrecht van foto’s te allen tijde bij mij als fotograaf. Hoe leuk is het niet om een mooie foto van jouw kindje terug te zien op mijn website of op facebook. Mocht je dit niet willen dan kun je dit uiteraard ook kenbaar maken.

   

  Website

  Tenzij anders aangegeven is alles op deze website (www.ezrifotografie.nl) eigendom van Ezri fotografie. Kopiëren en of dupliceren is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Ezri fotografie. Ezri fotografie behoudt zich het recht voor om de voorwaarden en inhoud van de website te allen tijden te wijzigen.

   

  Privacy en persoonsgegevens

  Ezri fotografie zal nooit persoonlijke gegevens vermelden of doorgeven aan derden, zonder hiervoor vooraf toestemming te hebben verkregen.

   

  Extra

  Elke shoot is maatwerk. Van de eerste kennismaking tot het eind resultaat. Dit betekent dat een fotoshoot voorbereiding vraagt, als ik bij u de deur uitga, werk ik thuis verder aan uw fotoshoot. Zoals u zult begrijpen neemt dit tijd in beslag.

  Daarom de volgende tips….Neem vooral tijdig contact op. Een eerste gesprek geeft mij de mogelijkheid u vragen te stellen over uw wensen. Wellicht brengt zo’n eerste gesprek u nog op onverwachtse leuke ideeën waar u dan rustig over na kunt denken.

  Zoals …het mutsje van oma of het  truitje of de rammelaar van vader..maar waar ligt die ook al weer….

   

  Michája Wilken

  Ezri Fotografie