Boek hier

Boek mij

Laat je contactgegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

  Welcome image

  Michája Ezri Wilken

  Als vrouw en moeder van 4 meiden kan ik mijn geluk niet op wanneer ik mijn gezin bij elkaar heb. Ik geniet van alle ‘kleine’ en ‘grote’ momenten die ik met ze mag delen als trotse moeder.

  Je kent ze wel de moddervoetjes, kleffe handjes waarmee ze achter je aan willen rennen, de uitbundige schaterlachjes en de opvolgende kusjes.

   

  De liefde voor fotografie

  Als klein meisje van 6 kreeg ik mijn eerste camera van mijn vader en dáár begon de liefde voor fotografie die 10 jaar geleden iets in mij heeft aangewakkerd om te starten met professionele fotografie. Ik zag in hoe belangrijk een tastbare herinnering als de moddervoetjes van je (nu nog) kleine kind kan zijn. Mijn gezin is mijn prioriteit en we zullen dan ook zo vaak mogelijk alle kleine en grote momenten proberen vast te leggen. Die pure momenten met elkaar, waarin je volop in gaat in het moment is waar je zielsgelukkig van wordt. Volledig ongepolijst met de puurste emoties en precies zoals jullie zijn met elkaar.

  Mijn kracht is mijn geduld (als mama van 4 meiden heb je geen andere keus) en jullie echt ‘zien’ zoals jullie zijn en de mooiste kanten van jullie gezin. Dit is wat ik het allerliefste voor jullie in beeld breng. Onvoorwaardelijk jezelf mogen zijn.

  Program Image

  De mooiste herinneringen

  Als gezinsfotograaf ligt mijn focus vooral op alles wat om het gezin draait en daarbij de mooiste herinneringen. Denk aan zwangerschap, newborn maar ook bijvoorbeeld tijdens dat ene leuke familie uitje waar iedereen aanwezig was leg ik graag een blijvende herinneringen voor jullie vast.

  Na een fotosessie met mij voel jij jezelf meer als ooit verbonden met je gezin. Want wat er ook gebeurd in welke fase van je leven, jouw gezin is waar jij op kunt bouwen. Een blijvende herinnering waar de tijd even stil mag staan om terug te blikken naar wat voor fantastisch gezin je hebt opgebouwd samen of alleen.

  Klanten zeggen vaak dat ik een rust over me heen heb tijdens de fotosessie en alles (ja ook de rond rennende kinderen) op een spontane en relaxte manier op de foto kan zetten.

  Program Image

  Ik help je graag..

  Wanneer jij ook de oprechte en pure kant van jezelf en/of je gezin als blijvende herinnering wil vastleggen tijdens verschillende fases in je leven ben jij mij aan het juiste adres, en ik kan dan ook niet wachten om snel dit met jou in te plannen.

  Liefs Michája

  Program Image

  Ik zet jou graag op de foto

  Laat je contactgegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

  Book Me

  Leave your contacts and I will get back to you asap. I am here to help you.