Boek mij

Boek mij

Laat je contactgegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

  Welcome image

  Michája Ezri Wilken

  Mijn naam is Michája Ezri Wilken. Voor mijn fotografiebedrijf heb ik mijn tweede naam gekozen, zo is Ezri fotografie ontstaan. Van jongs af aan kijk ik met veel bewondering hoe mijn vader het vak fotografie vorm geeft. Van hem heb ik veel geleerd. Op jonge leeftijd kreeg ik van mijn vader mijn eerste camera. Hij heeft mij de passie voor het vak met de paplepel ingegeven.

  Mijn aanpak

  Een tikkeltje stoer

  Na de geboorte van mijn oudste dochter, ben ik mij verder gaan verdiepen in de fotografie. Fotografie is een prachtig vak waar kennis belangrijk is en passie een must! Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar lieve romantische fotografie, soms met een tikkeltje stoere effecten…

  Program Image

  Puur en natuur

  Pure fotografie zonder poespas vind ik prachtig. Maar ook mooie Newborn foto’s met wraps en/of tie-back’s, in zachte natuurtinten zijn zo mooi! Omdat ik van uitdaging houd maak ik ook regelmatig uitstapjes naar andere delen van het vakgebied. Blader door de site en laat je inspireren!

  Program Image

  Ik help je graag..

  Laat me weten hoe ik jou kan helpen, om datgene op de foto te zetten wat jij graag wilt. En wie weet heb ik ook nog een paar leuke ideeën voor je waar je zelf niet zo snel aan had gedacht. Denk daarbij niet te snel dat iets niet kan…en wacht niet te lang want voor je het weet is er weer een jaar voorbij !

  Program Image

  Ik zet jou graag op de foto

  Laat je contactgegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

  Book Me

  Leave your contacts and I will get back to you asap. I am here to help you.